Advertentie plaatsen


Bij kantoorruimte-Roermond.nl heeft u diverse mogelijkheden om te adverteren. U kunt starten met een basis vermelding, maar kunt ook uitgebreid adverteren.
 

Advertentie mogelijkheden


Basis

Wanneer u kiest voor basis, kunt u een kantoorruimte plaatsen in het pandenoverzicht. U kunt kiezen voor een enkele plaatsing in één categorie op bijvoorbeeld alleen flexkantoorruimte. Maar u kunt ook kiezen uw kantoorruimte te laten plaatsen onder meerdere categorieën.
Bij een basis advertentie krijgt u verder een vermelding met uw logo op de pagina "onze klanten".

Voor het aanleveren van advertentiemateriaal, kunt u hier de specificaties bekijken.
 

Homepage

Adverteren op de homepage van onze site biedt u veel views! U kunt hier zelf een advertentie voor aanleveren of door ons laten maken. Let wel op de voorwaarden waaraan de advertentie moet voldoen. Bekijk de voorwaarden en de specificaties voor het aanleveren van het advertentiemateriaal hier.
De advertentie op de homepage wordt altijd aangeboden in combinatie met minimaal één basis advertentie. De homepage advertentie wordt doorgelinkt naar deze basisadvertentie. Uiteraard krijgt u hier ook een vermelding op de pagina "onze klanten".
 

Top advertentie

Adverteren in onze top advertentie geeft u extra aandacht op de pandenoverzicht pagina's! Bovenaan de pagina's flexwerken, vergaderruimtes, flexkantoorruimte en kantoorruimte Roermond krijgt u een top advertentieruimte. U kunt hier een standaard banner, maar ook een bewegende gif banner voor aanleveren. De top advertantie wordt alijd aangeboden in combinatie met minimaal één basis advertentie. De top advertentie wordt doorgelinkt naar uw basisadvertentie. Uiteraard krijgt u hier ook een vermelding op de pagina "onze klanten".
Voor het aanleveren van advertentiemateriaal, kunt u hier de specificaties bekijken.


Klanten link

Wilt u geen advertentie plaatsen, maar wel gevonden worden op onze website? Dan kunt u ook alleen de klantenlink op de pagina "onze klanten" aanvragen. De link wordt gekoppelt naar een door u aangegeven website.
 

Combi pakketten

Uiteraard kunt u de pakketten ook combineren en krijgt u korting bij het plaatsen van meerdere advertenties. Wilt u hier meer over weten? Vul dan het aanvraag formulier hieronder in of bel direct met 035 772 61 62.
 

Advertentie aanvragen

Wilt u een advertentie aanvragen, meer informatie ontvangen over pakketen en prijzen? Vul dan onderstaand aanvraag formulier in.
 
 
Betreft:

Welke advertentie wilt u aanvragen?
Basis advertentie
Homepage advertentie
Top advertentie
Klanten link
Combi pakket